Stoelmassage

Wat houdt dit soort massage in?

Bij een stoelmassage mag je plaatsnemen op een speciale stoel. Men maakt gebruik van bepaalde drukpunttechnieken die vooral gericht zijn op de rug, het hoofd en de armen. De massage is gebaseerd op shiatsu, een soort therapie afkomstig uit het oude Japan. Het idee van de stoelmassage is dat je je voor even volledig overgeeft aan de zachte handen van de therapeut. 

Voel de energie stromen doorheen je hele lichaam!

De massage wordt volledig aangepast aan de persoon. Zo zal er altijd gevraagd worden of er eventueel plaatsen zijn waar je liever niet aangeraakt wil worden en/of er plaatsen zijn waarbij een iets zachtere benadering moet worden gehanteerd.

stoelmassage
Stoelmassage
9 september 2024
Mol
Meer info

Andere verwenactiviteiten

Verlichtende zorgmassage

Heerlijk genieten van een lichaamsmassage op maat.

Hoofdmassage

Laat je verwennen met een deugddoende hoofdmassage. De zachte behandeling van de schedel werkt ontspannend en brengt rust in lichaam en geest.

Voetmassage

Voetmassage kan stress verminderen. Je voelt je meer ontspannen waardoor je beter zal slapen, minder zal piekeren en rust zal ervaren. Bovendien kan je ervaren dat het lichaam ook nog fijn mag en kan aanvoelen, ondanks alle medische handelingen en aanrakingen.

Gelaatsverzorging

Bij een gelaatsverzorging begint men met een korte reiniging van het gelaat. Hierna volgt de massage waarbij gebruik wordt gemaakt van drukpunttechnieken.

Cranio-sacrale massage

Cranio-sacrale massage richt zich op het hoofd en de schouders van de persoon. Het doel van een dergelijke massage is om relaxatie en ontspanning te geven.