Handmassage

Wat houdt dit soort massage in?

Bij deze massage worden de handen gemasseerd. (Ex-)patiënten voelen vaak de neveneffecten van chemo en bestraling aan hun handen in de vorm van tintelingen. Vanwege deze bijwerkingen zijn zij vaak gevoeliger voor bepaalde massagetechnieken. Daarom wordt er een zachte aanpak gehanteerd die aangepast kan worden aan de noden en behoeften van de gast. Het doel is in eerste instantie de verlichting van de symptomen. Bovendien biedt deze massage een moment van ontspanning en relaxatie.

TO DO - KALENDER TOEVOEGEN

Verlichtende zorgmassage

Heerlijk genieten van een lichaamsmassage op maat.

Hoofdmassage

Laat je verwennen met een deugddoende hoofdmassage. De zachte behandeling van de schedel werkt ontspannend en brengt rust in lichaam en geest.

Voetmassage

Voetmassage kan stress verminderen. Je voelt je meer ontspannen waardoor je beter zal slapen, minder zal piekeren en rust zal ervaren. Bovendien kan je ervaren dat het lichaam ook nog fijn mag en kan aanvoelen, ondanks alle medische handelingen en aanrakingen.

Gelaatsverzorging

Bij een gelaatsverzorging begint men met een korte reiniging van het gelaat. Hierna volgt de massage waarbij gebruik wordt gemaakt van drukpunttechnieken.

Cranio-sacrale massage

Cranio-sacrale massage richt zich op het hoofd en de schouders van de persoon. Het doel van een dergelijke massage is om relaxatie en ontspanning te geven.

Stoelmassage

Het idee van de stoelmassage is dat je je in de speciale stoel voor even volledig overgeeft aan de zachte handen van de therapeut.