Camino con Alegria

Met heel veel vreugde kunnen we jullie melden dat Toon en Els de finish behaald hebben. Ze zijn op 25 juni aangekomen in Santiago de Compostella.

Het was een zeer emotioneel moment waar ze helemaal stil van werden. De tocht is goed verlopen. Hun verhaal kan je via hun blog nog eens nalezen.

We willen hen allemaal een dikke proficiat wensen voor deze knappe prestatie! Ze zullen bij aankomst zeker in de bloemetjes gezet worden.

We zijn uiteraard als Alegria zeer blij en dankbaar dat ze ons gekozen hebben als goed doel. Het is nog altijd mogelijk om een gift te storten om hen proficiat te wensen en Alegria te steunen.

Alvast bedankt.


Retie, 31 maart 2019

het begin van een nieuw verhaal…

Beste familie, vrienden, klanten, leveranciers…

wij, Els en Toon, zijn pas 60 en 65 geworden. We zijn daarenboven net 40 jaar getrouwd en Els stopt na 28 jaar met haar levenswerk, Specifiek bloem & groen.

Alles bij elkaar 193 jaar levenservaring! Laat het ons afronden op 200…
Naar aanleiding van dit alles gaan we een uitdaging aan, een nieuw verhaal.

We besloten 12 maal 200 of 2.400 km te fietsen.
Met alle goesting -en misschien wel een beetje overmoed- willen we 2.400 km fietsen van Retie naar… Compostella, Spanje!
We vertrekken op 1 mei en hopen te landen op 30 juni (bij voorkeur in 2019).

Maar, we willen dit niet alleen doen.

Vooreerst krijgen we vanaf de grens Frankrijk – Spanje, voor de laatste 800 km, het fietsend gezelschap van onze senior en vriend Fons Boskin. Maar we willen meer…

We hebben je steun nodig! Wij, Els, Toon en Fons nodigen je uit om ons project, ons nieuw verhaal, te steunen.

Alegria vzw  ( http://www.alegriavzw.be )  is ons alle drie zeer genegen, maar verdient ook jouw steun.
Voor elke km die we rijden zoeken we € 2,00 of iets minder dan de prijs van een brood. Samen goed voor (2 maal 2.400 km) + 800 km of 5.600 km aan € 2,00 of voor Alegria een mooi totaal van € 11.200.
Stel je voor dat we er zelf in slagen 250 mensen te bereiken en dat jullie, die 250, elk één iemand van ons project bijkomend kunnen overtuigen… dan hebben we aan gemiddeld iets meer dan € 20 per schenking voldoende om Alegria’s doel te bereiken.

Help ons de klip te halen, maar help vooral Alegria zijn missie waar te maken. Wij hoeven geen cent, alleen ons zweet, maar jullie enthousiaste steun voor Alegria zal ons helpen slagen!

Giften voor Alegria, zonder fiscaal attest, kunnen op rekening IBAN BE31 0357 8586 6355 (BIC: GEBABEBB) van ALEGRIA vzw, met vermelding ‘Camino’.

Indien je een fiscaal attest wenst (vanaf € 40) dan kan dit door over te schrijven op projectrekening Alegria vzw, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, op rekening IBAN BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting met (verplichte) vermelding “128/2812/00095”.

PS: vanaf 1 mei zullen we geregeld -afhankelijk van de fysieke omstandigheden- schrijven op onze blog. Wie dit wenst kan ons volgen op: https://elsbaerttoondesmet.tumblr.com/

We rijden ervoor,

Alegria!

Els, Toon en Fons

Alegria – open huis voor mensen met kanker en hun omgeving Follow us RSS